Hirdetés

A Samsung a Galaxy Note7-tel mutatta be megújult felhasználói felületét, a Grace UX-et. Több Samsung okostelefon is (köztük az S7 modellek is) megkapják előbb-utóbb ezt az új felületet, azonban felröppent egy hír, miszerint a még be nem mutatott Galaxy Grand Prime (2016) is ezzel a felülettel érkezik.

galaxy-grand-prime-2016-user-manual-1Ez elég szilárd forrásból, közvetlenül a Samsung-tól származik, ugyanis felkerült a letöltőközpontjukba egy használati útmutató (oroszul), amint a Grace UX jellegzetességeit vélhetjük felfedezni.

galaxy-grand-prime-2016-user-manual-2A készülék rendszere Android 6.0.1 Marshmallow alapokon nyugszik, tehát elvileg nem Nougat-tal jön az újdonság. Specifikációit tekintve azt lehet tudni, hogy 1.4 GHz-es 4 magos processzorral, 1.5 GB RAM memóriával érkezik, a kijelző 5 inches HD felbontású lesz, a kamerák pedig 8/5 megapixelesek lesznek.

grandprime-2016 grandprime-2016-2

A mobilt még nem mutatta be hivatalosan a Samsung, azonban ha már a használati útmutatót is felrakták az orosz weboldalukra, akkor hamarosan láthatjuk a Grand Prime (2016)-ot (SM-G532F).

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMPhoneArena
FORRÁSSamsung
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.