Hirdetés

A Samsung egyes régiókban frissített specifikációkkal újra piacra dobja a 2019-es A-szériás készülékeit. Most például az A70s-t mutatták be. A legfontosabb változás itt a hátlapi főkamera szenzorában keresendő.

samsung galaxy a70s6,7 hüvelykes FullHD+ felbontású Super AMOLED képernyőt kapott az új készülék. Vízcsepp bevágás segítségével került elhelyezésre a 32 megapixeles előlapi kamera. Az ujjlenyomat olvasó továbbra is a képernyő alatt található.

samsung galaxy a70sA legszembetűnőbb változás a hátlap 3D prizmás kivitelezése, az A50s is hasonló dizájnt kapott, de ott talán nem ennyire látványos. Az A70s is tagja lett a 64 megapixeles főkamerával szerelt mobilok klubjának. Ha a hagyományos látószög nem volna elég, kapunk mellé egy 8 megapixeles ultra széles-látószögű és egy mélységszenzort is mely 5 megapixelnyi információt képes rögzíteni. A Qualcomm 675-ös SoC miatt videót 4K-ban 30 képkocka/másodperccel tudunk csak rögzíteni. 6 vagy 8 GB memóriát valamint 128 GB tárhelyet kapunk, ami tovább bővíthető microSD kártya segítségével.

Az akkumulátor kapacitása sem változott, továbbra is 4500 milliamperórás és 25 wattal tudjuk gyorstölteni. A OneUI felület az Android 9.0 Pie operációs rendszerre épül. Egyelőre Indiában lehet csak megvásárolni. 28999 és 30999 indiai rúpiába kerül, ami 116 és 125 ezer forintnak felel meg, minden adóteher nélkül. Nemzetközi elérhetőségről egyelőre nincs információnk.

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.