A Realme nem hagyja, hogy lankadjon a figyelmünk! A remek ár/érték aránnyal bíró Realme 5 és Realme 5 Pro után most a felső-középkategóriában szeretnének maradandót alkotni. A 64 megapixeles kamerával és Snapdragon 730G lapkakészlettel ellátott X2 után, most a Realme X2 Pro bemutatására készülnek. Október 15-én egyszerre kerül bemutatásra Madridban és Pekingben az új készülék.

Realme X2 ProA mobil hardveres téren nagyon is rendben lesz. A Qualcomm Snapdragon 855 Plus lapkakészletét minimum 6 GB memória és 128 GB tárhely segíti majd. Az előlapon vízcsepp alakú notchba egy 32 megapixeles kamera kerül majd beépítésre. A képalkotás most kiemeltebb figyelmet kapott viszont a hátlapon, itt négy darab szenzort kapunk. A fő kameránk egy 64 megapixeles ISOCELL szenzor lesz, kapunk továbbá egy 115 fokos ultra széles-látószögű kamerát, egy telefotó, és végül egy mélység információkért felelős egységet.

A mobil 6,5 hüvelykes FullHD+ felbontású képernyője 90 Hz-es képfrissítést kap. A 4000 milliamperóra kapacitású akkumulátorát pedig 50 wattal tudjuk majd tölteni, ami Európában egyedülállónak fog számítani. Ez pedig még nem minden, ugyanis a mobilfizetésre is fel lesz készítve, NFC chipet is kap majd az X2 Pro.

Szinte már minden kiderült, de az egyik legfontosabb információ a készülék ára lesz. Reméljük húz egy merészet a gyártó és mondjuk a Pocofone F1 ára környékén nyit a Realme X2 Pro. Október 15-én a Google is készül újdonságokkal, nagyon izgalmas napnak nézünk elébe.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!