Az ASUS nem csak egy okostelefont tervez bemutatni a CES 2017-en. A vállalat nemrég közzétette, hogy be fog mutatni egy Snapdragon 835 chipsettel dolgozó okostelefont, illetve a Qualcomm január 4-i dátumozással tett ki egy bejegyzést, melyben megtudhattunk néhány infót a másik készülékről, az ASUS ZenFone AR-ről.

Ahogy a blogbejegyzésben is írják, a ZenFone AR lesz a világ első Snapragon 821-es Tango-támogatottságú okostelefon. Korábban a Lenovo mutatott be Project Tango-s okostelefont (PHAB2 Pro), most az ASUS is lép ebbe az irányba.

Lenovo PHAB 2 Pro

Azt is tudjuk, hogy a ZenFone AR okostelefon a Google Daydream VR platformját is támogatni fogja, tehát használható lesz a Daydream View headsettel és a kontrollerrel.

Daydream View

Így a platformon keresztül elérhető lesz a Google Street View, a YouTube, Netflix, HBO, illetve olyan játékok is, mint a Need for Speed. Többet nem árultak el a Qualcomm bejegyzésében, azonban a dátumozást nézve vélhetően valaki véletlenül tette közzé, de az is lehet, hogy direkt szivárogtatás történt.

Január 4-én kiderül a többi részlet!

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook