A nagyothallókat segítő frissítést kap a Galaxy Buds2 Pro, továbbfejlődik a környezeti hang funkció.

A korábban három hangerőfokozattal rendelkező Környezeti Hang funkció a továbbfejlesztés által plusz két fokozattal bővült, így már öt különböző hangerőszint áll a felhasználók rendelkezésére ahhoz, hogy a feljavított hangzás előnyeivel ráhangolódjanak és jobban hallják a körülöttük lévő világot.

A nagyothallókat segítő frissítést kap a Galaxy Buds2 Pro - a beállítási felület

Az Iowai Egyetem Hallókészülék- és Öregedéskutató Laboratóriuma klinikai vizsgálatok keretében mérte a funkció hatékonyságát (a maximálisan elérhető 5. szinten), melyek során a Galaxy Buds2 Pro jelentősen javította a beszédészlelést bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodásban szenvedőknél.

A Samsung Medical Center által végzett hasonló tesztek szintén alátámasztották, hogy a Galaxy Buds2 Pro hatékony eszköz lehet bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodással élők számára, hogy akár csendesebb helyen is könnyebben tudjanak kommunikálni.

Ezzel a továbbfejlesztett funkcióval a Galaxy Buds2 Pro felhasználók az igényeiknek megfelelően finomhangolhatják a környezeti hangbeállításokat, amiket a Galaxy Wearable alkalmazásban lehet testreszabni.

A hangerő jobb és bal oldalon külön állítható, a hangszíntartományt pedig a lágytól a tiszta hangokig, öt különböző fokozat segítségével szabhatják személyre. Emellett a funkció igazodik a felhasználó igényeihez, így még tisztábban hallhatja a körülötte lévő világot.

A továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció szoftverfrissítéseken keresztül érkezik a Galaxy Buds2 Pro készülékekre a következő hetekben.

Hirdetés
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.