A napokban írtunk arról, hogy a Motorola hamarosan bemutatja a P30 szériát, a sajtóesemény holnap esedékes.

A vállalat hivatalos weboldalán láttak napvilágot a specifikációk, valamint képek is a P30-ról, persze azóta már töröltek mindent a honlapról.

A P30 hátlapja üvegborítást kap, a keret alumínium, az előlapról pedig nem hiányozhat a notch sem. Dizájn szempontjából egy kicsit hajaz a Lenovo Z5-re. A Moto P30 nyolcmagos Snapdragon processzort kaphat, valószínűleg a Snapdragon 636-as lapka hajtja majd 6 GB RAM-mal karöltve, valamint 64 GB és 128 GB belső tárhelyek közül választhatunk.

A készülék 6,2 hüvelykes, 19:9-es képarányú, 2,5D-s ívelt kijelzővel bírhat. Az előlap egy 12MP-es, f/1.8-as rekeszértékű szelfikamerát rejt, amely támogatja az AI és az AR technológiákat. A hátlapon az ujjlenyomat-olvasón kívül 16 MP + 5 MP-es dupla kamera lapul.

Ami az akkumulátort illeti, egy 3000 mAh-s telepet találunk a ház alatt 18 W-os gyorstöltési támogatottsággal. További figyelemre méltó funkciók közé tartozik a Dolby 360 térhatású hangtámogatás és az U-touch osztott képernyős funkciók.

Ahogy a képernyőfotón is látszik, az alapmodell ára 6 GB / 64 GB memória konfigurációval 290 dollárra tehető (~80.000 Ft). Holnap tehát a Moto P30 mellett bemutatkozhat korábbi szóbeszédek szerint a Moto P30 Play és a Moto P30 Note is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: