A napokban írtunk arról, hogy a Motorola hamarosan bemutatja a P30 szériát, a sajtóesemény holnap esedékes.

A vállalat hivatalos weboldalán láttak napvilágot a specifikációk, valamint képek is a P30-ról, persze azóta már töröltek mindent a honlapról.

A P30 hátlapja üvegborítást kap, a keret alumínium, az előlapról pedig nem hiányozhat a notch sem. Dizájn szempontjából egy kicsit hajaz a Lenovo Z5-re. A Moto P30 nyolcmagos Snapdragon processzort kaphat, valószínűleg a Snapdragon 636-as lapka hajtja majd 6 GB RAM-mal karöltve, valamint 64 GB és 128 GB belső tárhelyek közül választhatunk.

A készülék 6,2 hüvelykes, 19:9-es képarányú, 2,5D-s ívelt kijelzővel bírhat. Az előlap egy 12MP-es, f/1.8-as rekeszértékű szelfikamerát rejt, amely támogatja az AI és az AR technológiákat. A hátlapon az ujjlenyomat-olvasón kívül 16 MP + 5 MP-es dupla kamera lapul.

Ami az akkumulátort illeti, egy 3000 mAh-s telepet találunk a ház alatt 18 W-os gyorstöltési támogatottsággal. További figyelemre méltó funkciók közé tartozik a Dolby 360 térhatású hangtámogatás és az U-touch osztott képernyős funkciók.

Ahogy a képernyőfotón is látszik, az alapmodell ára 6 GB / 64 GB memória konfigurációval 290 dollárra tehető (~80.000 Ft). Holnap tehát a Moto P30 mellett bemutatkozhat korábbi szóbeszédek szerint a Moto P30 Play és a Moto P30 Note is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: