Hirdetés

Külön eseményt szentelt a nagy leleplezésnek a Microsoft, bemutatkozott ugyanis a Surface Pro 6, a Surface Laptop 2, a Surface Studio 2, és a Surface Headphones.

Surface Pro 6

A Surface Pro 6-ot az Intel 8. generációs processzorjai hajtják, sokat dolgoztak a hűtésen is. Immár négymagos megoldások is elérhetők, a Microsoft szerint akár 67%-os teljesítménynövekedést garantálva az elődökhöz képest.

Az üzemidő maximum 13,5 óra lehet, ami nem rossz egy ilyen vékony és könnyű lapostól. A kijelző 12,3″-es, kérhető a gép 16 GB RAM-mal és 1 TB-os SSD-vel is. Külsőleg nincs különbség a Surface Próhoz képest, vagyis továbbra sem kapunk USB-C portot, 899 dolláros indulóárat viszont igen.

Surface Laptop 2

A készülék elméletileg elég durva, 85%-os sebességnövekedést ígér a korábbi példányhoz képest, ezért a 8. generációs Intel prociknak jár a taps. Sőt, ez a notebook rendelkezik a legvékonyabb LCD-vel a világon.

Hardveresen az előbb említett modellhez hasonló a cucc, itt sincs USB-C csatlakozó, a képernyő viszont 13,5″-es, 1500:1-es kontraszaránnyal. A Surface Laptop 2 akár 14,5 órás üzemidőre is képes, ára pedig 999 dollártól indul.

Surface Studio 2

A Surface Studio 2 hasonlóan néz ki, mint az előző generáció, ám 38%-kal fényesebb a kijelzője (ez 500 nites előrelépést jelent), és 22%-kal jobb a kontrasztaránya.

A Studio 2 a legújabb generációs Pascal grafikus gyorsítókkal érkezik, akár 2 TB-os SSD-vel. Ára elég húzós, 3499 dollár a minimum, amit ki kell csengetni érte.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt