Az Apple bemutatta új iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékeit, melyekről eltávolították az analóg jack csatlakozót. Az Apple víziója a vezeték nélküli jövőbe mutat (töltés?), ezért nincs az új iPhone-ban jack, plusz ez egy jó ürügy volt, hogy bemutassák méregdrága AirPods fülhallgatójukat.

A dobozba mellékelnek egy Lightning csatlakozós fülhallgatót, illetve egy Lightning -> Jack adaptert, amivel lehet továbbra is használni régebbi füleseinket, ennek ellenére a mémgyár beindult, sorra jönnek az AirPods-szal és a csatlakozóval kapcsolatos kifigurázások, egyet mi is posztoltunk.

A „kampányhoz” a Huawei és a OnePlus is csatlakozott, közösségi média oldalaikon osztják meg a különböző Apple-t becsmérlő és saját termékeiket népszerűsítő posztokat.

A fenti kép a OnePlus Facebook oldalán tűnt fel, lentebb egy hasonló poszt, szintén Facebook-ról, csak épp a Huawei oldalán.

A Huawei észak-kelet-közép-európai regionális igazgatója, Yanmin Wang is megosztott Facebook oldalán egy képet, mely az Apple főoldalán látható iPhone 7 Plus-t hivatott kifigurázni.

huawei iphone7

Egy darabig még számíthatunk ilyen és ehhez hasonló posztokra 🙂 Kíváncsiak vagyunk, hogy ki fog még csatlakozni a „forradalomhoz”.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

10 HOZZÁSZÓLÁS

 1. 1.1-1.5 éven belül az összes NAGY gyártó el fogja hagyni a jacket,ebbe biztos vagyok.
  A HTC csak nyugodjon le,mert ahogy az itteni képen is látható,a 6-os széria antennacsíkjait koppintotta.Full ugyan úgy néz ki a OnePlus 3 mint a 6-6S,szóval bújjanak el.
  Mielőtt még jönnétek,hogy az Apple a Huaweit koppintotta,elmondanám hogy az Apple a tesztelésnek előbb kezdett neki,és az Apple sokkal jobban meg tudta oldani a duplakamerás megoldást mint vetélytársa.Mondjuk más technológián alapul az egész.a 7Plusba az egyik kamera a zoomot segíti,a másik egy széleslátószögű kamera,szóval van optikai zoomonk is.
  Tehát kamerába a legjobb okostelefon kamera lett:)

 2. Nem fogja elhagyni senki, mert van aki ezt szereti és ezt nem akarják el venni senkitől. Ha meg valaki vezeték nélkülit akar venni az meg vesz egy olyan fülest, a jack nem fogja zavarni. Badarságokat beszélsz, mint minden iphone rajongó. Igen próbáltam már, igen rosszabnak/ugyanolyannak találom drágábbért.

 3. Szerintem sem hagyják el, majd mindig akkor merül le a füles mikor nem kéne. Én szeretem pl a kábelen a vezérlőt, kézre esik. Majd az „S”-nek az lesz az extrája, hogy lesz rajta jack 🙂

 4. Szart probaltal te😅
  Milyen iPhoneod volt?😂
  Nezz mar ra egy androidra. Frissitest se egybol az osszes telo kapja meg es 1even belul belassulnak. Az iPhone meg még az árát is tartja ráadásul.

 5. És ha valaki a zenéket fülesen akarja hallagatni? Erre nem gondolt az Alma? 😀

 6. Az ahogy az Alcatel OT Idolom lebassza sebességben az 5S-t már 18+-nak minősül. Arról nem is beszélve, hogy a 2013-as Xiaomi mi 3 is gyalázza a 6S-t

 7. Senki se olyan foggyos, mint az Alma… És ha szerinted azon kívül, hogy van kijelzője hasonlít az OP 3 a Szifon 6-ra akkor még vak is vagy. Vagy egy retardált fanboy. Esetleg mind2

 8. Majd akkor térjünk erre ha már a kedvelt gyártód is elhagyja a jacket😂
  50éves technológia..
  Az a szar hogy verné a 6S-t?
  6S egy percet vert(na jó,majdnem egy perc-50sec) az S7-re.
  Miért is szar?azért mert csóró vagy és nem tudtál még huzamosabb ideig használni 6S-t,nem kell szarozni:)

Comments are closed.