Egy Oroszországból származó hír szerint a Samsung elhagyja a Note nevet jövőbeni készülékeinél. A Samsung orosz képviseletének egyik névtelen munkatársa jelezte a média felé, hogy a vállalat aggódik amiatt, hogy a Note brandet tönkretették az új 7-es széria robbanásos, gyulladásos problémái miatt.

És ennek igazat is lehet adni. Magában a márkában is megrendült az emberek bizalma, de a Note brandben főleg. A Samsung mélységesen sajnálja a történeteket, minden készüléket visszahívtak, ha úgy kérték, akkor más Galaxy készülékre cserélhették az emberek értékegyeztetéssel, de ha nem, akkor visszakapták a Note7 árát.

A Samsung Magyarország is felhívja erre a figyelmet, hogy akinek Note7-e van, az mentse le az adatokat, kapcsolja ki és vigye vissza oda, ahol vásárolta.

A legelső Galaxy Note 2011 október 28-án mutatkozott be, ez volt az első okostelefon 5 inch fölötti képátlóval (5.3 inch, 800 x 1280 pixel). Az már biztos, hogy a Note7 kiégette magát a portfólióból, nem is lesz többé Note7, de így a forrás szerint magának a brandnek a jövője is megkérdőjelezhető.samsung-galaxy-note-1-repairs-melbourne-cbd

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.