A Samsung Galaxy Tab S4 10.5-tel karöltve mutatkozott be a fiatalabb korosztálynak szánt Samsung Galaxy Tab A 10.5. A készülékre előre telepítve érkezik a Kids Mode valamint nyolc gyermekbarát játék és alkalmazás, köztük a BRIO World Railwayjel és a Toca Hair Salon 3-mal.

A táblagépet az egész család használhatja, mivel a Multi User Mode-nak köszönhetően mindenkinek lehet saját fiókja. Akad Always On Daily Board is, ami a legfontosabb eseményeket, időjárás infókat és képeket mutat.

A Samsung Galaxy Tab A 10.5-ön négy hangszóró kapott helyet, méghozzá Dolby Atmos támogatással. A 10,5″-es kijelző TFT-LCD, felbontása 1920 x 1080 pixel. Belül Snapdragon 450-es SoC dolgozik, 3 GB RAM-mal és 32 GB-os adattárolóval megtámogatva.

A táblagépből wifis és LTE-s verzió is készül, mindkettőbe 7300 mAh-s telepet pakolt a Samsung. A Samsung Galaxy Tab A 10.5 ára 330 euró előbbi, és 390 euró utóbbi verzió esetén, az értékesítés augusztus 24-én indul.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt