Megelőzve a szivárogtatókat a Google saját maga osztotta meg Twitterén, hogy milyen lesz a Google Pixel 4. Sok információt nem közöltek, de a fotó beszédes.

Igaz, az új Pixeleket csak októberre várjuk, már a napokban elkezdődtek a pletykák és a szivárgások. A Google hardveres részlege pedig úgy döntött, hogy inkább megosztják ők maguk egy hivatalos csatornán új telefonjuk fotóját, mint hogy megvárják azt, hogy orosz oldalakon jelenjenek meg tesztek a még be nem jelentett mobilról.

A tweet szövegében csak annyi áll „Mivel nagy az érdeklődés, tessék. Várjatok, amíg meglátjátok, mit tud!”, a képen pedig csak a telefon hátlapja látszik.

Amit a fotóból biztosan megtudni:

  • a hátlap közepéről eltűnik a Google Pixel 4-en az ujjlenyomat-leolvasó
  • a Pixelek védjegyének számító, két részből álló hátlaptól megvállnak
  • az egy kamera helyét több veszi át (vélhetően kettő lencse és egy ToF szenzor)
  • az eddigi kerek kör alakú helyett négyszögletes dudorba kerülnek a kamerák és a vaku is (hasonlót tippelnek az új iPhone-okra is)
  • üveg marad a hátlap és marad rajta a szolid G betű, mint márkajelzés
  • a fekete színű készüléken fehérre színezett bekapcsoló gomb lesz.

A Google a Verge kérdésére hivatalosan is megerősítette, hogy a Twitterre feltöltött fotón a Google Pixel 4 szerepel. Úgy tűnik, idén a Google megpróbálja kézben tartani és megelőzni a szivárogtatásokat és teljesen új narratívát követ a telefonjuk bejelentése kapcsán.

Nekem személy szerint kellemes meglepetés ez, kíváncsian várom a következő hivatalos infót.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.