Egy rakás új kép szerint a Xiaomi Mi Note 2 új színben fog debütálni. A fotókat alább meg is tekinthetitek, melyeken ráadásul a Xiaomi CEO-ja is látható. Leu Jun a különleges árnyalatú készüléket tartja a kezében. A képek a Weibo-n jelentek meg, de nem a CEO oldalán, hanem Fu Sheng posztolta őket, aki a Cheetah Mobil CEO-ja.

Amint látható, Lei Jun síelni volt, miközben a képeket készítették róla. A szín meglehetősen hasonlít a Samsung S7 edge (és a volt Note7) csúcskészülék “megoldására”. Mint azt már említettem, Jun oldalán eddig semmit sem erősített meg és nem is közölt ezzel kapcsolatban. A Mi Note 2 jelenleg a gyártó flagshipje, ami októberben lett bemutatva három színben: fekete, ezüst és arany.

Ha elfelejtettétek volna a specifikációkat, akkor felfrissítjük nektek: az 5.7 inches kijelző FullHD felbontást kapott, a panel AMOLED és ívelt. 4 GB RAM-hoz 64 GB, míg a 6 GB-oshoz már 128 GB belső memória társul. A meghajtást a Snapdragon 821 64 bites megoldása szolgáltatja, az energiát pedig a 4070 mAh akkumulátor biztosítja. A hátlapra egy 22.5 megapixeles kamera került, az előlapra ezzel szemben 8 megapixellel kell beérnünk. Jelenleg még csak Android 6.0-t futtat, de a frissítés vélhetően már készül, hisz a vas meg van hozzá.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook