Hirdetés

A Google tegnap bemutatta két új saját okostelefonját, a Google Pixel-t és a Pixel XL-t. A két készülék hardverileg teljesen megegyezik, egyedül a méretben (5.0″ -> 5.5″), akkumulátorban (2770 mAh -> 3450 mAh) és a kijelző felbontásában (FHD -> QHD) különböznek.

Noha a hátlapi 12 megapixeles, fázisdetektálós, f/2.0 rekeszértékű kamera igen kis helyről kukucskál ki a hátlapból, mégis gyönyörű képeket készít. Annyira, hogy a DxO Labs tesztje szerint a Google Pixel-nek van most a leges legjobb kamerája az okostelefonok piacán. A készülékek 89 pontot kaptak, ezt több szempont alapján kapta, mint például a vaku minősége, az autófókusz sebessége, a zaj, a textúrák, a színek, az exponálás és kontraszt alapján.

dxo-pixel

És hogy hol állnak a többiek? Mindössze 1 ponttal van lemaradva a Google Pixel-től a HTC 10, a Samsung Galaxy S7 edge és a Sony Xperia X Performance.

87 ponttal követi őket a Moto Z Force Droid, a Samsung Galaxy S6 Edge Plus és a Sony Xperia Z5. Az iPhone 7 csak ezután jön 86 ponttal, karöltve az LG G5-tel és a Galaxy Note 5-tel.

dxo-pixel3A készülék teljes specifikációit ITT láthatjátok, a DxO Labs által készített elemzést és fotókat pedig ITT.

Hirdetés
FORRÁSDxOMark
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.