A Samsung nemrég jelentette be a Galaxy Note 3-t, azonban most már biztosan létezik egy olcsóbb verziója is a készüléknek, a Note 3 Neo!

Igaz, hogy a dél-kóreai óriás még nem jelentette be hivatalosan a készüléket, az nem jelenti azt, hogy a cég nem beszél róla. Mint kiderült, a készülék nem lesz elérhető minden országban. Az Android Central és az Engadget is megkereste a Samsungot ezzel kapcsolatban és megtudták, hogy a Note 3 Neo se az Egyesült Államokban se az Egyesült Királyságban nem lesz elérhető.

A Samsung azt nyilatkozta a két blognak, hogy a Galaxy Note 3 Neo csak bizonyos országokban lesz megvásárolható és mindegyikben a maga idejében fogják bejelenteni.

A készülékről azt tudni, hogy 5,55″-os kijelzővel rendelkezik, melynek 720p-s felbontása van, 2GB RAM található majd benne, 3100mAh-os akkumulátor, valamint egy vadonatúj Exynos típusú 6 magos processzor.

Már csak arra várunk, hogy a Samsung formálisan is bemutassa a készüléket, azt nem tudni, hogy Magyarországon is elérhető lesz-e a Neo, de az amcsik és a britek is biztosan megoldják, hogy be tudják szerezni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.