Hirdetés

Ekkor jöhet az Apple Intelligence és az új MacBookok, hamarosan érkezhetnek az első AI funkciók, egyelőre az EU-n kívülre. 

Egy csomó Apple Intelligence funkció 2025-re csúszik, de pár újdonság már október 28-án megérkezhet az iOS 18.1-gyel Mark Gurman szerint, és az iPadOS 18.1 is ekkorra várható. 

Ekkor jöhet az Apple Intelligence és az új MacBookok - illusztráció
Illusztráció

Gurman szerint az Apple egyrészt azért vár a funkciók elérhetővé tételével, hogy a nagyobb hibákat időben kijavíthassák, másrészt pedig, hogy az Apple Intelligence szerverek bírják az új terhelést. 

November elsején érkezhet az M4-es, belépő szintű, 14 hüvelykes MacBook Pro, valamint az M4 Prós 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro és az új Mac mini M4-es, M4 Prós verziója, az új M4-es iMac és az iPad mini következő generációja. 

Az eszközök bejelentése néhány nappal előbb, még októberben megtörténhet. 

A 13 és 15 hüvelykes, M4-es MacBook Air gépeket, az új iPhone SE-t, valamint a 11 és 13 hüvelykes, új Magic Keyboarddal debütáló iPad Air-eket, illetve a megújuló AirTaget 2025 első felére várjuk. 

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.