Hirdetés

Megérkezett a One UI 6.1.1 a Galaxy S24 szériára, az európai Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra mobilok elkezdték megkapni a frissítést. 

Az új rendszer több Galaxy AI funkcióval bővíti a repertoárt, érkezik a vázlatból képet alkotó opció, valamint teljesen újragondolhatóak lesznek a portréfotók. Az AI az írásban is segít, a gyorspanel pedig egyetlen gombnyomással előhívható, és a fizikai gombok beállíthatósága is javul.

Megérkezett a One UI 6.1.1 a Galaxy S24 szériára - fotón az S24 Ultra

A frissítés mérete 3 GB. Az S24-ek esetében érdekes módon még mindig One UI 6.1-ként hivatkoznak rá, pedig azokat a funkciókat hozza el, amik a One UI 6.1.1-gyel debütáló Galaxy Z Fold6-tal és a Flip6-tal jöttek. 

A csomag az augusztusi biztonsági javításokkal érkezik, vagyis a gyártónak hamarosan újabb frissítést kell kiadnia, hogy a szeptemberi változtatásokat is eszközölje. 

Korábban pletykáltak egy elhúzódó frissítésről, aminek augusztusban kellett volna megérkeznie. Elég valószínű, hogy ez volt az, ezért (is) jött az augusztusi csomaggal.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.