Hirdetés

Bemutatkozott az Apple Watch Series 10, de új Ultra órát most nem hoztak, csak felfrissítették a régit.

Apple Watch Series 10

Az új okosóra még könnyebb, még vékonyabb, még nagyobb a kijelző és érkezett pár új funkció is. Alapvetően most is ráncfelvarrásról van szó, az eddig bevált formulát finomították.

Apple Watch Series 10

A kijelző most már ugyanakkora mint az Apple Watch Ultra 2-é. Ezt az új OLED kijelzőt még jobban lehet látni szögből, illetve 40%-kal fényesebb.

Apple Watch Series 10

Érkezett egy új szín, a „jet black”, ami ezúttal fényes felületkezelést kapott, de választhatod titán kerettel is, ami még könnyebb. A Series 10 10%-kal vékonyabb mint a Series 9, ezzel együtt újradolgozták a hangszórót is, amiről közvetlenül játszhatsz le zenét, ha esetleg otthon hagytad volna a fülhallgatódat.

Apple Watch Series 10

Az új okosóra még gyorsabban tölt, 30 perc alatt 80%-os töltöttséget lehet elérni. Ami a funkciókat illeti, a Series 10 képes alvászavart is figyelni, de ezt a funkcionalitást szoftverfrissítéssel a Series 9 és az Ultra 2 is megkapja. Ami viszont egyedülálló a Series 10-nél, az a mélység és a vízhőmérséklet érzékelés, ez a két funkció együtt búvárkodásnál és különböző vizisportoknál lesz majd hasznos.

Apple Watch Series 10

Apple Watch Ultra 2

Új Ultra okosóra nem jött, viszont hoztak belőle egy új színt és vele új szíjat.

Apple Watch Ultra 2

Árak és elérhetőségek

Az új órák szeptember 20-tól kaphatók, a Series 10 indulóára 189.990 Ft (forintra ugyanannyi mint a Series 9 indulóára), az Ultra 2 új színben pedig szintén változatlan áron megy: 379.990 Ft.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.