Az ASUS Magyarország április 1-jével (június 30-cal bezárólag) bejelentette 90 napos Elégedettségi Garancia programját, melynek keretén belül a megjelölt laptopokhoz ajándék headset jár, illetve a vásárlástól számított 90 napon belül – amennyiben nem elégedett a sebességgel és a minőséggel – visszaküldheti a terméket.

Az Elégedettségi Garancia opció az ASUS U-szériás Zenbook, illetve a G-szériás ROG gamer laptopjaira érvényes, ezek között van például a Zenbook 14 Intel vagy Ryzen processzorral, a ROG Zephyrus G14 vagy a ROG Strix G17 is. A teljes lista megtalálható az ASUS promóciós weboldalán.

Fontos, hogy az extra Elégedettségi Garancia érvényesítéséhez az ASUS promóciós oldalán megjelölt hivatalos parnereknél vásárolt gépet a vásárlástól számított 14 napon belül be kell regisztrálni ugyanezen a promóciós oldalon. Az online rendelésekre Magyarországon minden elektronikai termékre 14 napos elállási lehetőség van, most a promó keretein belül az ASUS gépeire 90 nap vonatkozik, plusz jár hozzájuk egy ROG Strix Go Core headset, a ZenBookok mellé pedig egy extra Type-C – jack adapter is.

Ezenfelül – ha valamelyik viszonteladónál vagy akár tesztnél (akár egy Tech2-s ASUS laptop alatt) értékeltél egy ASUS terméket és megadtad a promóciós oldalon az értékelésre mutató linket – lehetőséged lesz megnyerni az ASUS Home Office csomagját is, ami egy VG279Q monitort, egy ROG Strix Scope RX billentyűzetet, egy ROG Keris Wireless egeret, egy ASUS Webcam C3-at, valamint egy ASUS Sim Pro dockot tartalmaz.

MINDEN információ, részlet és feltétel megtalálható az ASUS oldalán: http://www.asuspromo.hu/

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.