Mindig vannak olyan alkalmazások, melyek limitált ideig ingyenesek, legutóbb 11 appról számoltunk be, most 8 ilyen alkalmazás van, ami ingyen letölthető. A legtöbbjük 0.79€-ról lett leértékelve, de vannak köztük hasznos appok is.

 1. Sleeply – LETÖLTÉS
  0.79€-ba került, ez az app automatikusan méri alvási szokásainkat. Mutatja, hogy mikor aludtunk el, mikor ébredtünk, átlagosan hány órát aludtunk. Ezt vélhetően úgy méri, hogy azt figyeli mikor tettük le este és emeltük fel reggel a készüléket.
 2. Photo Cleaner – LETÖLTÉS
  Ez is 0.79€-ba került. A Photo Cleaner azt a célt szolgálja, hogy ha egy fotóból több található galériánkban vagy adott esetben több hasonló kép van, akkor azokat törli és így tárhelyet szabadít fel.
 3. Center Widget – LETÖLTÉS
  Szintén 0.79€ volt, ennek segítségével az Értesítési központban gyorsan ránézhetünk naptárunkra és közelgő eseményeinkre.
 4. VigTask – LETÖLTÉS
  0.79€ volt, ez lényegében egy emlékeztető, feladatkezelő, hasonlóan működik mint a gyári Emlékeztetők applikáció.
 5. Angularis – LETÖLTÉS
  Ez a játék 0.79€-ba került, játszani nagyon egyszerű, tesztelheted koncentrációs képességeid.
 6. VigNote – LETÖLTÉS
  0.79€-ba kerülne, azonban most ingyenes. A VigNote egy jegyzetelő alkalmazás, aminél egyedi betűtípusokat, színeket használhatsz.
 7. 36 Ways For Ninja To Die – LETÖLTÉS
  Ez a beszédes nevű játék is 0.79€-ba kóstált, és természetesen egy ügyességi, ninjás játék.
 8. Where To Eat PRO – LETÖLTÉS
  Ez az app megmutatja a közelben lévő éttermeket. Ha kiválasztottad a megfelelőt, az app oda is vezet GPS segítségével. Ha megrázod az iPhone-t, akkor az app fogja eldönteni, hogy hova mész és mit eszel. Alapból 0.79€-ba kerülne.

 

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.