A Samsung májusban leplezte le a legújabb 64MP-es szenzorát, az ISOCELL GW1-et. A legújabb hírek szerint pedig a Redmi lehet az első márka, aki ezzel a kamerával szerelt mobilt dobhat piacra.

A fenti képet a Weibóra töltötte a fel a vállalat, amivel jelzik, hogy dolgoznak a készüléken amiben ez az új szenzor dolgozhat. A 2020-ban érkező Galaxy S11 is már ezzel az új szenzorral érkezhet, de ahogy azt már megszokhattuk, nem mindig a nagy gyártók jelennek meg az új technológiákkal elsőként a piacon.

Az új szenzor pixelösszevonás technológiát használhat, mely eredményeképp a képek 16MP-en készülhetnek a legjobb minőségben. A teljes felbontás is elérhető opció lehet, de maximum nappali fotók esetén érdemes használni, ha a 48MP-es képekből indulunk ki. A Sony is dolgozik hasonló szenzoron, de bejelentési dátumról egyelőre nem adtak információt.

Az új Redmi mobil érkezéséről nem tudunk más konkrét információt, de amennyire felgyorsult napjainkban a mobilvilág, egy Q3-as bejelentés is elképzelhető.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy a Redmi Note 7 milyen képeket készít, lessetek rá Laci videójára:

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!