A Realme, mint elég fiatal vállalat nem ül ölbe tett kézzel, hanem teljes erőbedobással fejleszt. A vállalat egyelőre a megfizethető, ám gyors készülékek gyártásában látja a lehetőséget. Most is új mobil piacra dobásán dolgoznak, melynek premierjére Indiában kerül majd sor.

A fenti tweetet a Realme egyik vezetője osztotta meg, amin egy fotó látható. Ez onnantól érdekes, hogy megtudjuk, a fotót egy új mobillal készítették, amiben a Samsung új, 64MP-es szenzora dolgozik. Pixel összevonás után 16MP-es képek készíthetők jobb minőségben, valamint ha hihetünk a tweetnek, az esti képek minősége is szupernek ígérkezik.

A mobil megjelenési dátumáról egyelőre nem osztottak meg konkrét információt, csak annyit ígértek, hogy mindenkinél hamarabb piacra dobják majd. Látva a fotót, nem lehet már messze a bejelentés.

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!