Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy a Sony júliusban új mobilok bejelentését tervezi. Ma pedig egy új, állítólag 6 hátlapi kamerával szerelt Sony mobilról derült ki néhány információ.

A képen, amit a Samsung_News_ Twitter oldal osztott meg, az állítólagos mobil formaterve mellett a kameraszenzorok adatait is láthatjuk. Ha hihetünk a fent látható képnek, a Sony is állítható apertúrával rendelkező mobilt dob majd piacra. Ráadásul rögtön kettő ilyen lencsét is belepakolnának a telefonba!

Az állítható rekeszértékkel rendelkező lencséken kívül még egy 20MP-es f/2.4-es, egy 16MP-es f/2.4-es, egy 8MP-es f/2.4-es és végül egy ToF szenzor is belekerülhet a mobilba. Elől kettő szenzort találunk, egy 10MP-es lencsét és egy ToF szenzort, amit valószínűleg a portrészelfikhez és arc-alapú feloldáshoz használhat majd a készülék.

A kijelző maradhat 21:9 képarányú, valószínűleg AMOLED technológiával, mint az Xperia 1-nél. Az ujjlenyomat-olvasó elhelyezése viszont nem egyértelmű a kép alapján. Ha ennyi szenzort szerel egyik mobiljába a Sony, azzal biztosan a csúcskategóriát célozzák, hiszen ennyi adat feldolgozása komoly számítási teljesítményt követel. Tavaly is a berlini IFA-n mutatkozott be az Xperia XZ3, így elképzelhető lenne ennek a mobilnak is az augusztusi debütálása.

Ha belegondolunk, egy évvel ezelőtt még a 4 kamerás mobilok is elképzelhetetlen koncepciónak tűntek, most pedig már több gyártónál is kapható ilyen mobil.

Ti mit gondoltok, reális egy 6 kamerás Sony mobil?

Ha már itt vagy, less egy pillantást Laci videójára, amiben betekintést nyerhetsz milyen irányba indult el a Sony idén!

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.