Hirdetés

Egy korábbi hivatkozás szerint az augusztus elején érkező Samsung Galaxy Note 7-ben 5.7 inches QHD felbontású, mindkét oldalt hajlított kijelzővel fog érkezni.

Azonban egy indiai import-export oldal szerint a a készülék 6 inches képátlót kaphat. Az oldalon megjelenő modellszám az SM-N930R4 megfelel a Galaxy Note 7-nek, mely július 1-jén érkezett tesztelésre Indiába.

Az oldalon a kijelzőméret 5.5 – 6″, ami arra is engedhet következtetni, hogy valóban nem 5.7 inches lesz a kijelző, hanem 6 inches. Mivel a Note széria a méretről híres, így nem valószínű, hogy 5.5 inches lesz, az 5.7″ a minimum.

galaxy-note-7-zaubaA Galaxy Note 7-ről korábban kiszivárgott, hogy milyen színekben fog megjelenni. Szerintetek nem túl nagy már a 6 inches képátló egy okostelefonnál? Mindenesetre ez még nem hivatalos megerősítés, a készülék augusztus 2-án fog bemutatkozni.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.