Hirdetés

A készülék augusztus 7-én, jövő héten péntektől lesz elérhető az európai, így a magyar piacon is. A borsos ár és a megnyerő külső maradt, ám belül ráncfelvarrás és fejlesztés történt. Új SoC-t és 5G modemet kapott a Samsung modern kagylótelefonja.

A tavaly év elején bemutatkozó Z Flip eredetileg Snapdragon 855-tel volt szerelve és csak 4G hálózaton volt képes működni.

Azonban a Samsung nem sokat várt arra, hogy frissítse a készülék hardverét, Kínában a héten már debütált, Európába pedig a jövő héten érkezik a Samsung Galaxy Z Flip 5G. A telefon felépítése, funkciói és külseje maradt a már ismert, viszont a Snapdragon 855-öt egy Snapdragon 865+ 5G SoC váltja.

A Z Flip 5G-t bronz és szürke színekben lehet majd Magyarországon megvásárolni, 579.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Arról, hogy milyen használat közben a Z Flip a mindennapokban Laci videója adhat egy kis ízelítőt, ha még nem láttad volna:

Hirdetés
FORRÁSSamsung
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.