Végre bejelentette az Apple, hogy mikor indul streaming szolgáltatása, az Apple TV+.

Az első sorozatok és filmek november elsején lesznek elérhetőek az Apple TV applikációban. Az első hónap minden feliratkozónak ingyenes lesz, utána pedig 4.99 dollárért lehet előfizetni havonta. Az öt dolláros előfizetés a családi csomagot jelenti. Ezzel az árral az Apple alávágott a Netflixnek és a Disney+ szolgáltatásnak is. Arról, hogy miként készül a Disney és az almás cég belépni a streamingszolgáltatások piacára, itt írtunk.

Ráadásul az Apple minden új hardvervásárláshoz (iPhone, iPad és Mac esetén) egy évnyi előfizetést biztosít a gépek mellé.

Az Apple TV+ mellett a 2019-es Keynote eseményen az Apple Arcade játékszolgáltatásról is szó volt. Ez szeptember 19-én indul és 100 játékkal lehet majd rajta indulásakor játszani. Havidíja 4.99 dollár lesz és ez is családi csomagot jelent.

Az Apple TV+ csomagban is előfizethető az Arcade, Music és az 50GB-os iCloud szolgáltatásokkal együtt. A csomag ára 10 dollár lesz.

Az Apple Arcade 160 országban, míg az Apple TV+ 100 országban indul el most ősszel.

Az Apple TV+ hazánkban 1490 forintos havidíjjal elérhető. Új Apple iOS vagy Macintosh eszköz vásárlása esetén a cég egy év ingyenes előfizetést ajándékoz a vásárlónak.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.