Hirdetés

A Samsung már dolgozik az új Galaxy A-szériás okostelefonokon, az eddigi információk alapján a 2020-as felhozatalban a telefonok ‘1’-re fognak végződni, a bandavezér pedig a Galaxy A91 lesz.

Nemrégiben kiderült, hogy a telefon hátlapján a Samsung és a Xiaomi közös gyermeke, a 108 MP-es ISOCELL szenzor ékeskedik, mellette pedig egy 3D ToF, egy 16 MP-es ultra széleslátószögű kamera, valamint egy 12 MP-es telefotó kamera dolgozik majd, utóbbi 5x-ös optikai zoomot tesz lehetővé.

Az említett telefonnal kapcsolatban a legújabb információ, amit maga a Samsung is megerősített (véletlenül?), hogy csatlakozva a Note10+-hoz és a Note10+ 5G-hez, ezt a készüléket is lehet 45W-tal tölteni. Ez a 45W-os hálózati töltő terméklapján olvasható, lásd lentebb a képen.

Ha minden igaz, akkor még idén érkezik a Galaxy A90 5G, ami a vállalat legolcsóbb 5G-s telefonja lesz. Ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen olcsó lesz, hanem inkább azt, hogy a csúcstelefonoknál kedvezőbb áron kínál majd 5G-t. A Galaxy A90 csak 25W-tal lesz tölthető.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.