Ahogy az már régóta várható volt, a HMD bemutatta a belépő szintre szánt készülékét, a Nokia 2-t. A mobil 5″-es, HD felbontású In-Cell LTPS kijelzővel rendelkezik, amit egy Snapdragon 212 lapka hajt meg.

A hátlapon egy 8, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamera található, az energiaellátás a 4100 mAh-s akkumulátor feladata, ami elvileg két napot minimum kibír úgy, hogy napi 5 órát nyomkodjuk a telefont. Ez a telep a 143,5 x 71,3 x 9,3 milliméteres burkolatba fért bele.

A RAM mérete 1 GB (régen láttunk ilyet), a tárhely pedig 8 GB-os, ezt legaláb lehet microSD-vel bővíteni. Android Nougattal érkezik a Nokia 2, de az Oreo frissítés sem marad el majd a jövőben.

A Nokia 2 a Google Assistant szolgáltatást is támogatja, ami egyedülálló a kategóriában. A Bluetoothszal, GPS-szel, wifivel, LTE-vel rendelkező mobil novembertől lesz kapható, méghozzá 99 euróért cserébe.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.