Hirdetés

Európában a Honor 8X, Kínában pedig a Honor 8C látott napvilágot. Egyelőre még csak előrendelhető, ám hamarosan már megvásárolható lesz, a 4/32 GB-os modell 140 euróért, a 4/64-es pedig 175 euróért vihető haza.

Mit kap a vásárló ennyi pénzért? Egy 6,26″-es, HD+ felbontású kijelzővel szerelt készüléket, IPS panellel, szenzorszigettel, az előlap 86,6%-át ez a megjelenítő foglalja el.

Mélyen legbelül egy Snapdragon 632-es lapka duruzsol, négy erősebb Kryo és négy energiabarátabb A53-as maggal, ám egy kicsit régi, Adreno 506-os GPU-val karöltve. A 14 nm-es chip nem zabál sokat, szóval jó hosszú üzemidőt várhatunk a 4000 mAh-s akkumulátortól.

Nem csupán nanoSIM-ből fogad kettőt a telefon (és még jutott hely a microSD-nek is külön), kamerából is duplázik a Honor 8C, hátul 13 + 2 megapixeles egység kapott helyet, elöl a 8 megapixeles szelfi fényképezővel lehet farkasszemet nézni. A mobilon Android 8.1 fut, méghozzá EMUI 8.2-es felülettel.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt