Az Apple következő generációs okostelefonjaira még egy jó pár hónapot várni kell, hagyományhoz híven szeptemberben láthatjuk majd debütálni az új készülékeket. A pletykák ettől függetlenül szállingóznak, a legújabb hírek szerint az iPhone XI (2019) – vagy bárhogy is hívják majd – minden eddiginél nagyobb, 4000 mAh-s akkumulátort kaphat.

A Compareraja oldalán feltűnt egy kép, amin az új iPhone renderjét és lehetséges színeit láthatjuk. A pletykák szerint az Apple idén még egy kamerát rátesz a mobilok hátlapjára, ami valószínűleg széles látószögű lesz, de a legtöbben arról beszélnek, hogy vajon milyen elrendezésben lesznek ezek? Vertikális, horizontális, négyzetes?

A renderkép alá néhány valószínűsíthető specifikációt is írtak, ott szerepel a 4000 mAh-s akkumulátor, az 5,8 hüvelykes kijelző, az IP68 és az USB Type-C port, illetve az is fontos, hogy a telefonokban nem lesz 5G.

Sok pletyka övezi az idén érkező iPhone-okat, hisz tavaly jött az S-széria, idén pedig nagyobb újdonságokat kell villantania a vállalatnak.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.