A minap mutatkozott be az Oppo Find X, a kínaiak csúcskészüléke, amely amellett, hogy meglehetősen sokba kerül, a motorikusan kiugró kamerarendszer miatt érdekes igazán. Ahogy az viszont néha lenni szokott, készült belőle egy még sokkal drágább variáns, Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition néven.

A telefon legnagyobb erénye, hogy a 3400 mAh-s akkumulátora mindössze 35 perc alatt feltölthető 0-ról 100%-ra. Ez az első mobil, ami tehát megkapta a Super VOOC gyorstöltést. Sőt, extraként még egy 512 GB-os adattárolót is.

Az Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition hátlapja karbonból készült, az egész készüléket, a csomagolást és a tartozékokat is áthatja a narancssárga színezés. És akkor a másik lényeg.

A mobilért nem kevesebb, mint 1700 eurót kell majd a boltban hagyni, ami alsó hangon is 547 ezer forintot jelent. Sok farmerzsebben biztos nem lesz ilyen. Mondjuk tény, a Huawei Mate RS Porsche Design még ennél is drágább a maga 2100 eurós árcímkéjével.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt