Hirdetés

Nyilvános bétában a szolgáltatás kibővített változata: 30 napig ingyen kipróbálható a Microsoft Teams Premium, ami végpontok közti titkosítást, valamint 40 nyelven elérhető élő fordítást is elhoz többek közt a kollaborációs platform felhasználóinak.

Bár még nem minden korábban beharangozott funkció próbálható ki jelenleg, több érkezik majd januárban, illetve később. Az élő fordítás illetve feliratozás már jelenleg is elérhető, ahogy a személyre szabott meeting sablonok is. Az érzékenyebb tartalmak védelmének érdekében lehetőség van vízjelezni, címkékkel ellátni az anyagokat, valamint elérhetővé válik a végpontok közti titkosítás a nagyobb biztonság érdekében, továbbá megtiltható a beszélgetések felvétele, illetve a Chat tartalmainak kimásolása, beillesztgetése.

30 napig ingyen kipróbálható a Microsoft Teams Premium
forrás: Microsoft

 

A beszélgetések megjelenésének cégek általi testreszabása, tehát az egyedi háttér, logó beállítások még nem érhetőek el, ezek majd januárban érkeznek, az AI asszisztens jellegű funkció, ami automatikusan fejezetekre osztja a beszélgetést és betekintést nyújt a részekbe, jelenleg még szintén nem elérhető.

A Microsoft Teams Premium verziója jövő februárban válhat hozzáférhetővé a nagyközönség számára, a próbaidőszak leteltével várhatóan havi 10 dolláros áron.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge, Microsoft
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.