Október elején írtunk arról, hogy az igen fiatal AllCall piacra dobta első okosóráját és ezt előrendelhetővé is tették. Azóta közzétették, hogy az AllCall W1-ből 1 hét alatt 30.000 darabot értékesítettek, ami számukra egy igen nagy szám.

A gyártó vezetői nem lepődtek meg az eredményben, hisz egyrészről bíznak a termékükben, másrészről ez nem csak egy okosóra vagy egy aktivitásmérő, hanem nevezhető okostelefonnak is, hisz telefon nélkül is indíthatunk hívásokat róla.

Az órában AMOLED kijelzőt találunk, a teljesítményről pedig egy MT6580 típusú processzor gondoskodik 2 GB RAM-mal. A beépített tárhely 16 GB, az akkumulátor pedig kereken 400 mAh kapacitású. Amennyiben kíváncsi vagy az óra további tulajdonságaira, akkor látogass el a gyártó weboldalára, ha pedig megvásárolnád, akkor a Gearbest oldalán most 89,99 dollárba kerül, ami nagyjából 23.800 Ft-nak felel meg.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. A beépített tárhely 6 GB… 16GB, de ilyen apróságokon már meg sem lepődik az ember, mint ahogy azon sem, hogy a cikkek fele bull s*it, semmit sem ér, úgymond “szellőztetés”, a másik fele meg reklám.

Comments are closed.