Hirdetés

Mindig 50% az esélye, hogy egy pletykából valóság lesz-e. Ezúttal majdnem bejöttek a találgatások. A Xiaomi 14 széria kapcsán már egy pár napja kering a levegőben a tervezett bejelentési dátum, a tippelők egy napot tévedtek, a Xiaomi ma erősítette meg az időpontot.

Hivatalos a Xiaomi 14 bejelentési dátuma
Hivatalos a Xiaomi 14 bejelentési dátuma

A híresztelt október 27-e helyett október 26-án fogják bemutatni a Xiaomi 14-eket Kínában és a hivatalos plakáton is szerepel a szintén nemrég bejelentett HyperOS rendszer, amiről már képernyőképeink is vannak.

A Leica partnerség természetesen itt is meglesz, illetve a készülékek már Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel érkeznek. Egyelőre a Xiaomi 14-et és a Xiaomi 14 Prót vehetjük biztosra, de az is elképzelhető, hogy meglepnek egy Ultra modellel is. Az eddigi gyakorlat szerint az Ultra egy későbbi időpontban jelent meg, egyelőre nehéz megmondani, hogy most előrehozzák-e.

Xiaomi 14 Pro renderkép
Xiaomi 14 Pro renderkép

A Xiaomi 14-nél 90W-os, a Xiaomi 14 Pro esetében 120W-os gyorstöltésre, illetve a hátlapjukon négyzetes kameraszigetre lehet számítani.

Érdekes egyébként, hogy az előző két széria, a Xiaomi 12 / 12 Pro és a Xiaomi 13 / 13 Pro páros decemberben jelent meg, most másfél hónappal korábban. Ne feledjük, hogy október 26-án a kínai modellt fogják bejelenteni, a globális verziót valamikor 2024 év elejére várjuk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.