Úgy fest, hogy az Apple nagyon komolyan veszi az OLED panelekre való átállást, hiszen nemcsak az iPhone 8 kaphat ilyen kijelzőt, hanem az utána érkező, természetesen csak jövőre debütáló készülékek is. Az Apple már korábban együttműködési megállapodást között a Samsunggal, akik az első számú beszállítói lesznek a cégnek, ám a cupertinóiak nem arról híresek, hogy csak egy lábon szeretnek állni, pláne nem ilyen fontos ügyekben.

képforrás: iMagazin

A másik partner az LG lehet, ugyanis dél-koreai források tudni vélik, hogy az Apple nem kevesebb mint 2,7 milliárd dollárt invesztál a kijelzőgyártó részlegbe azért, hogy biztos legyen elég erőforrása a koreai vállalatnak (érdekesség, de a Google 900 millióval gazdagítja ugyanezért a számlájukat). A kooperáció mindenkinek jól jöhetne, az LG nagyobb teret nyerhetne magának, hiszen jelenleg a Samsung 95%-kal messze az élen áll.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt
Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.