A Samsung a 27 colos CRG5 (C27RG5) gaming monitorral bővíti ívelt monitor portfólióját. A széria legújabb tagja olyan funkciókkal érkezik, mint a 240Hz-es frissítési ráta és az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás.

“A Samsung a legújabb grafikai megoldásokat alkalmazza az innovatív ívelt kijelzőinél, így biztosítva lenyűgöző, újgenerációs játékélményt a gamerek számára” – mondta Seog-gi Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke.

A 27 colos CRG5 monitor 1500R-es ívelt kijelzője a 240Hz RapidCurve ™ technológiának köszönhetően a cég ígérete szerint a villámgyors frissítési rátával minimálisra csökkenti a kijelző válaszidejét. A monitort az NVIDIA hitelesítette, hogy az megfelel a G-SYNC kompatibilitás teljesítmény- és képminőségi követelményeinek, és könnyed, szaggatásmentes, illetve alacsony késleltetési idejű játékot biztosít, full HD felbontásban (1920×1080).

A CRG5-ös monitor 3000:1-es kontrasztaránnyal érkezik, valamint még mélyebb feketéket és világosabb fehéreket képes megjeleníteni. A CRG5 monitor függőleges igazítású (VA) panel kijelzővel is rendelkezik, amelynek köszönhetően széles látószöget biztosít.

Vékony kávákkal és állítható állvánnyal érkezik a CRG5, illetve a gaming monitor előre kalibrált lehetőségeket is felajánl, játéktól függően. Emellett igény szerint van lehetőség teljesen személyre szabott beállításokat is alkalmazni a megjelenítőn.

A CRG5 gamer monitor Magyarországon augusztus közepétől érhető el.

Technikai specifikációk:

ModellLC27RG50
KijelzőMéret27 col
Képarány16:9
KialakításÍvelt
Ívelt képernyő értéke1500R
Frissítési arány240Hz
Panel típusVA
Statikus-kontraszt arány3,000:1(Typ)
Betekintési szög178°(H)/178°(V)
Válaszidő4ms (GTG)
Felbontás1,920 x 1,080
Fényerősség (jellemző)300cd/㎡
Általános jellemzőkG-SYNCG-SYNC Kompatibilis
Game ModeCustom/FPS/RTS/RPG/AOS/Cinema/DCR
Alacsony bemeneti késleltetésIgen
Célkereszt funkcióIgen
FeketestabilizátorIgen
Szemkímélő módIgen
Villódzásmentes képIgen
Easy Setting BoxIgen
Windows TanúsítványWindows 10
FelületCsatlakozás1 EA
Csatlakozás variáció1.2
HDMI2 EA
HDMI variáció2
FülhallgatóIgen
DesignSzínDARK BLUE GRAY
Dönthetőség-2.0° (±2.0°) ~ 15.0° (±2.0°)

 

Ha már itt vagy, ez is érdekelhet: Samsung CHG90 teszt – az eddigi legszélesebb gamer monitor

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.