A Samsung a 27 colos CRG5 (C27RG5) gaming monitorral bővíti ívelt monitor portfólióját. A széria legújabb tagja olyan funkciókkal érkezik, mint a 240Hz-es frissítési ráta és az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás.

“A Samsung a legújabb grafikai megoldásokat alkalmazza az innovatív ívelt kijelzőinél, így biztosítva lenyűgöző, újgenerációs játékélményt a gamerek számára” – mondta Seog-gi Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke.

A 27 colos CRG5 monitor 1500R-es ívelt kijelzője a 240Hz RapidCurve ™ technológiának köszönhetően a cég ígérete szerint a villámgyors frissítési rátával minimálisra csökkenti a kijelző válaszidejét. A monitort az NVIDIA hitelesítette, hogy az megfelel a G-SYNC kompatibilitás teljesítmény- és képminőségi követelményeinek, és könnyed, szaggatásmentes, illetve alacsony késleltetési idejű játékot biztosít, full HD felbontásban (1920×1080).

A CRG5-ös monitor 3000:1-es kontrasztaránnyal érkezik, valamint még mélyebb feketéket és világosabb fehéreket képes megjeleníteni. A CRG5 monitor függőleges igazítású (VA) panel kijelzővel is rendelkezik, amelynek köszönhetően széles látószöget biztosít.

Vékony kávákkal és állítható állvánnyal érkezik a CRG5, illetve a gaming monitor előre kalibrált lehetőségeket is felajánl, játéktól függően. Emellett igény szerint van lehetőség teljesen személyre szabott beállításokat is alkalmazni a megjelenítőn.

A CRG5 gamer monitor Magyarországon augusztus közepétől érhető el.

Technikai specifikációk:

Modell LC27RG50
Kijelző Méret 27 col
Képarány 16:9
Kialakítás Ívelt
Ívelt képernyő értéke 1500R
Frissítési arány 240Hz
Panel típus VA
Statikus-kontraszt arány 3,000:1(Typ)
Betekintési szög 178°(H)/178°(V)
Válaszidő 4ms (GTG)
Felbontás 1,920 x 1,080
Fényerősség (jellemző) 300cd/㎡
Általános jellemzők G-SYNC G-SYNC Kompatibilis
Game Mode Custom/FPS/RTS/RPG/AOS/Cinema/DCR
Alacsony bemeneti késleltetés Igen
Célkereszt funkció Igen
Feketestabilizátor Igen
Szemkímélő mód Igen
Villódzásmentes kép Igen
Easy Setting Box Igen
Windows Tanúsítvány Windows 10
Felület Csatlakozás 1 EA
Csatlakozás variáció 1.2
HDMI 2 EA
HDMI variáció 2
Fülhallgató Igen
Design Szín DARK BLUE GRAY
Dönthetőség -2.0° (±2.0°) ~ 15.0° (±2.0°)

 

Ha már itt vagy, ez is érdekelhet: Samsung CHG90 teszt – az eddigi legszélesebb gamer monitor

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.