A Vivo bemutatta legújabb okostelefonját, a Vivo Z10-et. A 6 hüvelykes, 18:9-es képarányú, HD+ felbontású kijelzővel bíró mobil Qualcomm Snapdragon 450-ös chipsettel működik, méghozzá 4 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel karöltve.

A hátlapon egy 16 megapixeles kamera lapul Ultra HD móddal ellátva, amely 64 MP-s fotókat készít a képek egymásra fűzésével. Szintén a hátoldalon találhatjuk az ujjlenyomat-olvasót. A LED-vakuval párosuló előlapi kamera 24 megapixelben képes fotókat rögzíteni. nagy lehet most az öröm a szelfirajongók körében.

Sajnálatos módon a Vivo Z10 Android Nougat 7.1-et futtat, de legalább kapott arcfelismerő funkciót Face Access néven. A megfelelő töltöttségért egy 3225 mAh-s akku felel, amelyet micro-USB porton keresztül tölthetünk. A telefon egyelőre csak Indiában érhető el, nem tudni, hogy később más piacokon megjelenik-e.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: