Hirdetés

Sok szivárgás után Kínában bemutatkozott a Vivo X21i. A mobil tulajdonképpen a Vivo X21 testvére, külsőleg és belsőleg is hasonlítanak egymásra, azonban van néhány figyelemre méltó változás: a Vivo X21i-ben a MediaTek Helio P60 chipset duruzsol, szemben a Snapdragon 660-nal, ami az X21-ben lapul. Emellett az X21 „csak” 12MP-es szelfikamerával bír, míg az X21i esetében egy 24 megapixeles előlapi szenzor a felelős.

A mobil egy 6,28 hüvelykes, 19:9-es képarányú Super AMOLED kijelzőt kapott, amelynek a tetején megtalálhatjuk az elengedhetetlen notch-ot is, amelynek köszönhetően az előlap 90,3%-a a kijelző, felső és oldalsó káva szinte nincs is. A vivo X21i két memória konfigurációval rendelkezik, 6 GB/64 GB és 4 GB/128 GB verziók közül választhatunk, meglepő módon a nagyobb tárhelyes modell kevesebb RAM-ot kapott.

Az ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a 12 MP + 12 MP-es dupla kamera alá került. A hátlapi lencsepáros képes felismerni a bőrszínt, a nemet, a környezetet és így a legmegfelelőbb szűrőt alkalmazza. A működéshez elengedhetetlen akkumulátor 3425 mAh kapacitású lett, valamint Android 8.1 Oreo alapon FunTouch OS 4.0 verziót futtat a telefon.

Attól függetlenül, hogy két memóriaváltozat adott, az ár ugyanaz, 425 dollárt (~110.000 Ft) kóstál mindkét modell. Május 19-től Kínában lesz elérhető rubintvörös, auróra fehér és éjfekete színárnyalatokban.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: