Hirdetés

A kiszivárgott információk szerint 2023 közepén érkezhet a Xiaomi Pad 6 sorozat, ami két változatból állhat: egy sima Pad 6 és egy Pad 6 Pro jöhet 2023 második negyedévében.

A szivárogtató szerint a Redmi is új táblagépen dolgozik, ennél többet ezzel kapcsolatban azonban nem árult el. A Pad 6 sorozatról viszont egész sok információt megosztott: a sima modell Snapdragon 870-nel, míg a Pro Snapdragon 8+ Gen 1-gyel jelenhet meg.

2023 közepén érkezhet a Xiaomi Pad 6 sorozat, ezt tudni róla eddig

Mindkét tablet 11-12 hüvelyk közti kijelzővel, valamint keskeny kávával rendelkezhet, a hátlap bal felső sarkában helyezkedhet el a duplakamerás rendszer, illetve mindkét eszköz kétcellás akksival jöhet.

A Pro modell AMOLED kijelzőjének felbontása 2880 x 1880 pixel lehet, 120 hertzes képfrissítés támogatásával, illetve négy hangszórót, NFC támogatást és a billentyűzet és toll használatának lehetőségét is megkaphatja.

A megjelent információk arra is rámutattak, hogy a Pro modell valószínűleg Kínában marad, míg a sima modell érkezhet a globális piacra is.

A kiemelt kép forrása: Xiaomi

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.