Azt már egy ideje lehet sejteni, hogy az Apple készül a második generációs AirPods piacra dobásával, azonban eddig 2018-ról volt szó, a mostani pletykák szerint viszont már 2019-ről szólnak.

Ha igazak a szóbeszédek, akkor nem is baj, hogy várni kell, ugyanis elég jónak ígérkezik az új kiegészítő. A második generációban a hírek szerint már zajszűrés is lesz, ami azért érdekes, ugyanis ez a funkció általában a nagyobb méretű, on-ear vagy over-ear típusú fejhallgatóknál jellemző.

Ezenfelül vízálló is lehet, valamint várható bele az Apple Siri segédprocesszora is, aminek segítségével a HomePodhoz hasonlóan a fülhallgató reagálna a “Hey Siri” parancsra. Az AirPods 2016 decemberében debütált, tehát már bőven megérett a második felvonásra. A fülhallgatót sokan kritizálják a formája miatt, ennek ellenére mégis sikertermék világszerte, amivel az ellenfeleknek igen nehéz tartaniuk a lépést.

Az Apple ugyebár hamarosan piacra dobja az AirPower névre hallgató vezeték nélküli töltőpadját is, amin a képeken az AirPodst is töltötték, tehát a második generációban Qi töltési lehetőség is lesz.

Hirdetés
FORRÁSUberGizmo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.