A HTC az idei évben is odatette magát az okostelefon-piacon. Először megjelent a HTC U11, amelynek egyik különlegessége az Edge Sense funkció. Ennek lényege, hogy a telefon oldalát összenyomva bizonyos funkciókhoz egyszerűen és gyorsan hozzájuthatunk.

HTC U11

Arról is jelentek meg pletykák, hogy a HTC 2018-ban áttér a duál kamerás megoldáshoz. Nemrég a vállalat kiadott még két készüléket, a HTC U11+ modellt, amely 4000 mAh-s akkumulátorral, valamint IP68-as szabvánnyal rendelkezik. Vele együtt megjelent a HTC U11 life névre hallgató okostelefon is, amely az előbb említett készülék kistestvére. Ezekről részletes leírást itt olvashattok.

 

HTC U11 life

HTC U11+

Sokan megvetik, de sokan is szeretik az Edge Sense funkciót. Esélyes, hogy a HTC a későbbi modellekben is alkalmazni fogja. A HTC elnöke, Chialin Chang arra számít, hogy 2018-ban várhatóan 5-6 különböző okostelefont állítanak elő.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: