Még korábban beszámoltunk arról, hogy egy új típusú Nexus 6P Snapdragon 820-as chipsettel megjelent egy benchmark oldalon. Akkor még furcsa volt, hisz elvileg a HTC fogja gyártani a következő Nexus készülékeket, de így már minden világos.

Tegnap a Hauwei útjára indított a P9-t Dél-Afrikában és a Charlene Munilall-lal (Huawei afrikai menedzsere) folytatott interjú során igen érdekes dolgokat lehetett megtudni. A menedzsert a Nexus vonalról kérdezték, hogy miért nem elérhető Dél-Afrikában, aki azt állította, hogy egyébként idén új Nexus készülékkel rukkolnak elő.

Ennek ellenére még mindig van esély arra, hogy ez nem fog megvalósulni, ugyanis „csak” az afrikai menedzser szavának hihetünk, nem felsőbb vezetőségtől jött a hír, úgyhogy ezt ne vegyük készpénznek. Viszont ha mégis igaz és a Google ismét a Huawei-t választotta partnernek a Nexus készülékek gyártására, akkor a fent említett benchmark megjelenés értelmet nyerhet. Biztos vagyok benne, hogy nem most hallottunk erről utoljára.

Aki pedig szeretné megvásárolni a mostani Nexus 6P csúcskészüléket, az 199.990 Ft-ért megteheti az Edigital-nál.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.