Hirdetés

2000 nites OLED kijelzőt mutatott be a Samsung, amit akár a hamarosan érkező Galaxy S23 széria is megkaphat.

A Samsung OLED tévéiben már megtalálni a 2000 nites maximális fényerőt, a nemrég bemutatott S95C valamint S90 televíziók képesek erre, most azonban egy okostelefonokhoz készült OLED kijelzőt lepleztek le, ami képes a maximum 2000 nites fényerőre. 2000 nites OLED kijelzőt mutatott be a Samsung

Az Ultra Dynamic Range 2000 támogatásra az UL Solutions tanúsította a panelt. A kijelzők gyártásával foglalkozó Samsung Display már korábban gyártott hasonló paneleket, például az iPhone 14 Prókét, amik szintén képesek erre. A Samsung megszerezte az UDR 1500 nit besorolást is az új panelre. A gyártó szerint gazdagabb, valósághűbb színeket hoz a panel, az előnye különösképp megmutatkozik kültéri használat esetén.

Azzal kapcsolatban, hogy melyik Samsung mobilban láthatjuk elsőként az új kijelzőt, nem osztottak meg információt, azonban előfordulhat, hogy a közeljövőben érkező Galaxy S23 szériával debütál az új panel.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.