Napok kérdése és előrendelhető, valamint vásárolható lesz az Apple legújabb csúcskészüléke, az iPhone X. Október 27-től lehet majd előrendelni, november 3-tól pedig megvásárolni.

Vajon lesz elég iPhone X az indulás napján?

A hírek szerint 2-3 millió darab lesz elérhető az induláskor, amely nem feltétlen jelenti azt, hogy az összes vásárolni szándékozó felhasználó hozzájut, sőt… Korábban a KGI Securities azt állította, hogy a TrueDepth kamerarendszer miatt nehézkes az iPhone-ok gyártása. Így az induláskor már készlethiány merülhet fel, de később jelezte Ming Chi Kuo csapata, hogy ez a probléma már megoldódott. Azonban felmerült más alkatrész hiány is, többek között antenna, valamint az kameralencsék által használt úgynevezett boardok beszerzési nehézsége.

A KGI úgy véli, hogy a gyártás fokozatosan halad, így elengendő mennyiségű iPhone X készüléket tud gyártani a vállalat a rajtra. Napok kérdése és minden kiderül.

 

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: