Ha hinni lehet az elemzéseknek, akkor az Apple ismét három új iPhone-nal örvendezteti majd meg a népet szeptemberben. Kettő ebből OLED panelt kap, mint az iPhone X, egy viszont még mindig a korábban használt IPS-sel lesz felszerelve.

Utóbbi 6,1 hüvelykes képernyővel gazdagodhat, ez lesz a “belépőszintű” modellje a cégnek, nagyjából 700-800 dolláros árcímkével. A méretes kijelző nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését, ám úgy már teljesen más a leányzó fekvése, hogy a JDI készíti majd a panelt, ami 18:9-es képaránnyal és 1080 x 2160 pixeles felbontással rendelkezik majd.

Ezzel tehát a kvázi leggyengébb modell elejét is látványosan a megjelenítő foglalja majd el leginkább, és nem kizárt, hogy az iPhone X-féle, kevésbé kedvelt “notch” szigethez hasonló megoldást alkalmaznak majd a szenzorok beépítésére. Azért száz százelékra ezt még nem kell venni, lévén a JDI Full Active paneljét 6 hüvelykesként mutatták be, az iPhone esetén viszont 6,1 inchre számíthatunk.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt