Az Oukitel mindig is odafigyelt a termékei üzemidejére és ez az okosóráknál sincs másképp. Apró, 170 mAh kapacitású akkumulátorával az Oukitel W1 okosóra akár 150 napig is bírja készenléti üzemmódban, ami nem kevés!

Az okosóra 0,95 hüvelykes OLED érintőkijelzővel rendelkezik, aminek felbontása 96 x 64 pixel. A váza cink ötvözetből van és IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik. Ennek értelmében zuhanyzáshoz vihetjük magunkkal, de úszásra nem alkalmas.

Hangszóró nincs benne, így az értesítéseket rezgéssel jelzi, androidos (Android 4.4+) vagy iOS-es (iOS 8+) eszközünkhöz a HeyBand nevű applikációval, bluetooth-on keresztül csatlakoztathatjuk.

Mint a legtöbb okosóra, ez is méri természetesen az aktivitásunkat, emlékeztet a folyadékbevitelre, van benne pulzusmérő, méri a véroxigén szintet és monitorozza az alvásunkat.

A 150 napos készenléti időt 2 óra töltéssel lehet elérni, arról egyelőre még nincs infó, hogy az óra normál használattal és folyamatos bluetooth kapcsolattal mennyit bír, de végül is nem drága, egy próbát megérhet.

A GearBest oldalán 35,6 dollár az ára, azonban az OUKW1 kuponkóddal 27,99 dollárra csökkenthető, ami átszámolva nagyjából 7.000 Ft-nak felel meg. Ha érdekel, vess rá egy pillantást, KATT IDE.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.