Hirdetés

2006-ban mutatkozott be az első ROG-os alaplap, mely útnak indította a világ egyik vezető gamer márkáját, a Republic of Gamers-t. Az ASUS-hoz köthető gamer márka azóta töretlen népszerűségnek örvend és komponenseken kívül szinte minden, a játékosokat érintő piacon jelen van.

A ROG termékekre az elejétől fogva jellemző az innováció és a különleges dizájn és ezt napjainkban is olyan termékek példázzák, mint a ROG Phone 5S vagy a ROG Zephyrus Duo.

Az biztos, hogy 15 évnél nem állnak meg, de azért számunkra, mint játékosok és tech rajongók, érdemes megállni egy pillanatra és boldog születésnapot kívánni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tech2.hu (@tech2.hu)

A hazai csapat egyébként egy igazán különleges ROG termékkel ünnepli az évfordulót, hiszen bemutatták a ROG Skate gördeszkát. A limitált számban, itthon készülő gördeszkából a rajongóknak is jut majd, hiszen a közösségi média felületeiket követve hozzá lehet majd jutni az évek múlva valószínűleg még értékesebb különlegességhez.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.