A Xiaomi már egy ideje nagy hangsúlyt fektet arra, hogy készülékei anyagminőségébe ne nagyon lehessen belekötni, így a legolcsóbb típusok kívételével szinte minden telefonjuk fémházas megoldással készül. Néhány esetben még ennél is tovább mennek, a fém helyett csiszolt kerámia burkolatot kínálnak, ami meglehetősen egyedi, prémium és tegyük hozzá, nem épp olcsó megoldás.

Ez a normál házas Mi 6

Az újonnan bemutatott Mi 6 is ide tartozik, amelyet most a kínai hírközlési hatóság, a TENAA is bevizsgált. Az általuk kiadott fotókon látható a kerámia verziós kiadás, ugyanis a hátlapról kétféle fotó is készült. Az egyiken matt, sötétfekete felület látszik, míg a másikon csillogó, tükröződő és magasfényű, ez a kerámiás kivitel.

Ez viszont már a kerámia hátlapos verzió

Ám ennél még izgalmasabban hangzik, hogy az információk szerint ez utóbbi akár 11-féle(!) színben is piacra kerülhet, nyilván erősen limitált példányszámban. Így aztán arany, szürke, grafitszürke, ezüst, fehér, pink, pezsgő, bordó, kék és kétféle fekete verziók is felbukkannak majd azon szerencsések kezében, akiknek sikerül hozzájutni egy-egy ilyen kivitelhez.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.