A Xiaomi híres arról, hogy az új szériákat egymás után dobja piacra, még meg sem szokhattad az új Redmi 6-os mobilodat, de hamarosan érkezik is a Redmi 7, legalábbis a TENAA alapján.

A hatóság oldalán megjelent mobilról annyit lehet tudni, hogy M1901F9T a modellszáma, egy 8 magos, magonként 2,3 GHz-en teljesítő processzor dolgozik benne és akár 11 színben is megjelenhet, ami rekordnak mondható.

Memóriát tekintve nagy lesz a választék, kapható lesz 3/4/6 GB RAM-mal és 32/64/128 GB tárolóval, a kijelző 5,84 hüvelykes és FullHD felbontású lesz. Az előlapi kamera pozicíójából lehet sejteni, hogy vízcsepp notch lesz rajta, az ujjlenyomat-olvasó pedig marad a hátlapon.

Kamerákat tekintve az előlapra egy 8 MP-es, a hátlapra pedig egy 12 MP-es fő egység kerülhet, utóbbi mellett van egy másodlagos kamera is. A telefon Android 8.1 alapokon MIUI-t fog futtatni, 150 grammot nyom és ezekben a színekben várható: fekete, fehér, kék, piros, sárga, pink, zöld, lila, arany, ezüst és szürke.

Hogy mikor fogják hivatalosan bejelenteni, azt még nem tudjuk, de vélhetően már nem kell sokat várni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.