Hirdetés

A JD.com Kína legnagyobb online viszonteladója és egy a három közül, mely az országban interneten árulja a nemrég bemutatott OnePlus 3-t. A vállalat tartott egy villámvásárt, és 10 perc alatt el is vitték a készülékeket.

Azt nem közölték, hogy mekkora mennyiség kelt el 10 perc alatt, de biztos nem két darabot raktak fel, mint készlet. A készüléket 379$-os áron adták a JD.com-on. A vállalat már elkezdett kommunikálni a OnePlus-szal, hogy több készüléket szállítsanak nekik, ugyanis a következő ilyen villámvásár esetén nagy valószínűséggel nem lesz kevesebb az érdeklődés.

OnePlus 3
OnePlus 3

Aki esetleg lemaradt volna a OnePlus 3 bemutatójáról, a készülék 5.5 inches FullHD felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezett, a motorház alatt pedig egy Snapdragon 820-as chipset dolgozik 2.2 GHz-es órajelen magonként (4 mag). Ehhez társul egy Adreno 530 grafikus gyorsító, illetve 6 GB RAM memória és 64 GB belső tárhely. A hátlapra egy optikai képstabilizátorral felszerelt 16 megapixeles kamera található, míg az előlapra egy 8 megapixeles kamera kapott helyet. Az energiaellátásról egy 3000 mAh-es akkumulátor gondoskodik, amit Type-C csatlakozón keresztül tudunk tölteni. A OnePlus 3-nál debütált Dash Charge technológiának köszönhetően pedig fél óra alatt 60%-ra feltölthető a készülék anélkül, hogy felmelegedne.

A készülék megvásárolható a OnePlus oldalán 124.990 Ft-ért.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.