A DIGI évek óta tett arra irányuló utalásokat, hogy előbb vagy utóbb be kíván lépni a mobilszolgáltatós piacra is, ez most meg is valósult, az eddig tévé és internetszolgáltatásáról ismert szolgáltatónál már mobil előfizetést is lehet kötni.

A szolgáltatást a DIGI és az Invitel már meglévő és leendő ügyfelei számára teszik egyelőre elérhetővé, viszont számukra eléggé versenyképes bevezető akciót ajánlanak, mely 2019. év végéig használható fel. Az ajánlat a következőket tartalmazza:

  • Havidíj 0 Ft/hó
  • Mobil adatforgalom: korlátlan (50 GB max. sebességgel, utána lassítják)
  • Hálózaton belüli hívások 0 Ft/perc
  • Hálózaton belüli SMS 0 Ft/üzenet
  • Belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5 Ft/perc

További részletekről a digi.hu-n adnak tájékoztatást.

Az országos lefedettség az indulás pillanatában a szolgáltatók közül a leggyengébb, de hangsúlyozták, hogy folyamatosan fejlesztenek, és a későbbiekben az 5G hálózatok kiépítésének is nekilátnak.

A nagy gyártók egyes készülékei elég pénztárcabarát árakon hozhatóak el, így mostanában kikoptak a saját márkás készülékek, de a Digi 3 új mobilt is hozott C1, R1, K1 néven, ennél többet azonban nem tudunk róluk, egy belépőszintű, egy középkategóriás és egy prémium modellről van szó.

Aki úgy dönt, hogy kipróbálja az új hálózatot, bármikor visszamondhatja, ugyanis nincs hűségszerződés, így akár az év végéig tartó akció lejárta előtt vissza is mondhatja azt, ha mégsem döntene úgy, hogy váltana szolgáltatót.

Piaci elemzők évek óta úgy gondolják, hogy egy negyedik szolgáltató változást hozhat a hazai piacon, lejjebb nyomva az árakat. Nekünk, felhasználóknak ez csak jó lehet.

Hirdetés
FORRÁSMedia1
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!